5.0 1

Universalt sportarmband för mobiltelefoner [Max: 6.5-tum / 16.25cm] - Svart

25437 - Saknar varumärke
(1 recensioner)

Passar alla mobiltelefoner [Max: 6.5-tum / 16.25cm], som till exempel: iPhone 8 Plus / 7 Plus / 6s 6 Plus, Samsung galaxy S8, S7, S6 med mera

69 kr
I lager (6 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
Mängdrabatt
AntalPris per styck
3 st49.00 kr

Material: Tillverkad av flexibelt nylonväv, passar snyggt i armen, svettbeständigt och i viss utsträckning vattenbeständigt.

Huvudfack: Här förvaras mobiltelefonen [Max: 6.5-tum], detta fack stängs med dragkedja.

Extrafack: Här förvaras smått och gott, stängs med hjälp av kardborreband.

Kompatibel med flera mobiler:
[Max: 6.5-tum / 16.25cm]
Som:
- iPhone X
- iPhone 8/8 Plus
- iPhone 7/7 Plus, 6s / 6 Plus
- Samsung Galaxy S8 Plus / S8
- Samsung Galaxy S7 Edge / S7
Mät din mobiltelefon diagonalt för att ta reda på dess tum-storlek. (För att se om detta sportarmband passar).

Specifikationer:

Material: Nylon
Färg: Svart


Recension från anställd på Kamda.se - Jonathan:

Rekommenderas!!

Detta är bra:
- Jag har testat flera sportarmband till min Samsung Galaxy S7 som jag använder när jag joggar i skogen. Detta sportarmband spänns bekvämt runt armen och är smidigt jämfört med andra sportarmband. Den kan utan problem användas för dig som lyssnar på: podcast, ljudbok, musik.
- Många andra sportarmband gör tyvärr så att hörlurarna glappar när man springer / joggar. Detta är minst sagt tråkigt då både hörlursuttag samt hörlurar kan förstöras permanent. Det var det som hände med min föregående mobiltelefon. (Observera inte med detta sportarmband).
- Flera mobiltelefoner kan användas tillsammans med detta sportarmband. Smidigt att du som kund kan behålla produkten även om du byter mobiltelefon.

Detta är mindre bra:
- Armbandet fästes med hjälp av kardborreband och armbandet sitter tyvärr inte alltid åt tillräckligt.
- Du kan inte försluta dragkedjan eftersom hörlurarna ska ut ifrån huvudutrymmet. Detta gör att mobilen inte är helt skyddad från ur & skur. Detta är dock inget jag har lidit av även fast jag joggar i spöregn - men jag ser att det eventuellt skulle kunna vara ett problem.

Slutkommentar
Jag rekommenderar starkt detta sportarmband. Jag brukar vanligtvis inte recensera våra produkter men nu när jag själv har dragit så mycket nytta av en produkt så vill jag dela med mig mina åsikter med andra.
Testad 2018-01-22Tipsa

0
0

Recensioner

Anders Mellqvist

Helt ok kvalitet för dom pengarna. Jag störde mig lite på att blixtlåstapparna slog mot varandra när jag sprang men det löste jag med lite eltejp. Jag tycker att den här modellen var bättre än den gamla klassiska mobilhållaren jag hade eftersom det går fortare och smidigare att lägga ner och plocka upp mobilen.

2019-07-30

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också