4.7 12

Weifeng WT-3560 Kamerastativ 167cm med videohuvud

12975-00 - Fancier
(12 recensioner)

● Prisvärt kamerastativ 167cm med videohuvud!
● Passar såväl stillbild som rörlig bild tack vare det flexibla stativhuvudet.
● Justera enkelt höjden efter dina önskemål.

369 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Weifeng kamerastativ 167,5 cm med videohuvud och en lång styrarm som ger mjuka rörelser vid filminspelning.

● 
Få din kamera stilla och stabil med detta portabla och lättviktiga stativ!
● Mjuka rörelser vid filminspelning med hjälp av stativhuvudet och dess långa arm så att du kan få professionella videosessioner.
● Tack vare benens spärrhakar så kan du enkelt justera höjden efter ditt aktuella motiv. 

Det här är ett enkelt men stabilt trebensstativ tillverkat i aluminium och ABS. Det engelska namnet för trebensstativ är tripod. Precis som namnet antyder så har ett trebensstativ tre stycken ben. Detta ger ett bra stöd och gör kameran stabil eftersom stativet har kontakt med tre punkter mot marken. Det här stativet har även ett trevägshuvud med inbyggt vattenpass vilket gör att du enkelt kan vrida på kameran till önskad vinkel och ändå veta att bilden blir rak. Trevägshuvudet manövreras med en spak vilket möjliggör mjuka rörelser som är särskilt viktigt vid videoinspelning.

Portabel tack vare sin låga vikt
Det här kamerastativet har en låg vikt på endast 1,6 kg vilket gör det lätt att bära med sig dit du behöver det. Med stativet medföljer även en väska där du kan förvara det eller transportera det dit du behöver det. Trots sin låga vikt klarar det dock en maxbelastning på 3kg vilket gör att det klarar de vanligaste kameror och objektiv.

Möjlighet till extra stabilitet
Stativet är utrustat med en krok längst ner på mittpelaren där du kan fästa exempelvis en sandsäck, ryggsäck eller vad som nu finns till hands för att öka stabiliteten genom att göra stativet tillfälligt tyngre. Detta kan vara användbart under blåsiga förhållanden eller osäkert underlag. Stativet har även gummiförsedda fötter som minskar risken att stativet glider på hala underlag. Dessutom har fötterna inbyggda spikfötter som enkelt kan skruvas fram när du behöver bättre grepp som exempelvis på is eller liknande underlag. 

Flexibel höjd
Benen har tre sektioner som justerar höjden på stativet vilket gör att stativet passar för många olika typer av fotograferingar eftersom du enkelt justerar höjden efter aktuellt motiv själv. De inbyggda spärrhakarna som finns på varje ben gör det således möjligt att anpassa höjden själv. Stativhuvudet kan även höjas ytterligare med hjälp av en låsbar vev. 

Många användningsområden
Ett kamerastativ är användbart vid långa slutartider där kameran måste stå helt stilla för att uppnå en skarp bild vilket gör att kamerastativet i synnerhet används av många landskapsfotografer eftersom exempelvis det silkeslena vattnet som ofta ses på landskapsbilder kräver just långa slutartider. Kamerastativ är dock även användbart om du själv ska vara med på bilden eller om du behöver rigga upp kameran på en plats men trycka av från en annan. 


Vad ingår i paketet?
1x Kamerastativ med videohuvud.
1x Snabbplatta.
1x Tygväska.


Specifikationer för Weifeng WT-3560 kamerastativ:
Passar: Kamera med 1/4-tums gänga
Max längd: 167.5cm
Minsta längd: 64cm
Ihopfälld längd: 66cm
Diameter: 2.85x1.6cm
Vikt: 1.6kg
Max belastning: 3kg
Material: Aluminiumlegering, ABS
Modellnummer: WT-3560
Varumärke: Weifeng

Praktisk tygväska medföljer stativet. 


Passar stativet min kamera?

Stativet har 1/4" gänga vilket är standard på digitala systemkameror, kompaktkameror samt videokameror till ex. Canon, Nikon, Sony, Pentax med flera.

Tipsa

Egenskaper

Material
Aluminium
Material
ABS
Max belastning
3 kg
Max. höjd stativ
160-169cm
Stativhuvud
Videohuvud
Varumärke
Weifeng
Vikt stativ/kulled
2.0 kg


0
0

Recensioner

José Hinestroza Rojas

jag tycker att storleken passa bra jag är nöjd och glad med min varorna

2022-12-12
Oskar Övall

Väldigt fint och stabilt kamerastativ, snabb leverans

2022-12-10
Ulla Ivarson

Riktigt bra. Stadigt och bra höjd.

2022-11-19
Jarmo Antero Kankaanpää

2022-06-27
Robert Bevenros

Är väldigt nöjd med detta kamerastativ. Det levde verkligen upp till mina förväntningar och leveransen var väldigt snabb! Rekommenderar verkligen att köpa detta stativ.

2022-02-09
Marcus Ahlin

Stativhuvudet är riktigt plastigt, men funkar. Teleskåparmen ser sned ut, men inget som kanske påverkar funktionen. Använder man stativ ofta bör man nog gå upp i pris, men vill man ha ett slit-och-släng-stativ som komplement och ändå fyller sin funktion är det helt ok. (Jag filmar med det)

2021-10-16
Irmeli Lundberg

Lätt plastig känsla men till det priset är det godkänt. Det lilla jag hunnit använda stativet så fungerar det helt ok.

2021-09-20
Jan Johansson

För mig som, amatör fotograf , är det en stor hjälpreda i mitt fotograferande. Lätt att ha med sig, i den perfekta väskan.

2021-08-22
Roine Jonsson

Bra grejor till mycket bra priser, stativet jag köpte var över alla förväntningar. jätt att fälla ur och snabbkoppling samt stabilt

2018-10-11
Thi Anh Tho Tran

Super kvalitet! Verkligen nöjd med den.

2018-04-13
Klas Jonas Franzén

Fungerar perfekt. Känns gediget med. God kvalité. Lätt att skruva på JC SPS-1A BLACK - Mobilhållare vridbar för stativ, som kan sättas fast med snabbkoppling. Mycket bra. Mycket nöjd.

2018-01-21
Hans Andersson

Mycket prisvärt

2017-09-08

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också