Nest Traveller Trebensstativ kolfiber (150cm)

22387 - Fancier

Storlek väljs i rullgardinsmenyn.

Kontrollera att du valt rätt!
2499 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

NEST NT-6265CK är ett rejält trebensstativ/enbenssativ tillverkat av 8 lager kolfiber. Stativet har justerbar längd: 25,5cm-150,5cm.

Stativet går även att använda som ett enbensstativ vilket gör att stativet blir användbart vid fler tillfällen till exempel sportfotografering som kräver ett flexibelt stativ.

Benen skruvas ut genom att vrida på gummihandtagen som finns på benen. För att montera ner stativet till sin ursprungliga form så att det får plats i väskan vrider du på metallbitarna uppe vid benens fäste samtidigt som man drar benet uppåt.

En snabbkoppling i form av en platta med 1/4" gänga finns på stativet så det är lätt att plocka av och på kameran. Undertill har stativet en krok som man kan hänga på sin kameraväska eller något annat för att få extra stabilitet. 

Ett vattenpass finns vid stativhuvudet, det gör det enkelt att se om kameran står rakt och kan spara tid då du t.ex slipper räta ut horisonter i ett bildbehandlingsprogram. Stativhuvudet består av en flexibel kulled som går att vinkla framåt och bakåt i mjuka rörelser.

NEST NT-6265CK har flexibla ben, detta gör att man kan fotografera väldigt lågt då stativets lägsta längd är endast 25,5cm. Detta är användbart vid bland annat makrofotografering. 

Trebensstativ används när kameran ska stå helt stilla vid exempelvis långa slutartider för att få skarpa bilder. Därför använder många landskapsfotografer detta typ av stativ, det silkeslena vattnet som ofta ses på landskapsfotografier kräver långa slutartider. Stativet är dock även användbart vid bland annat självporträtt, gruppbilder, porträttfotografering samt macrofotografering

Specifikationer för kolfiberstativ:
Max längd: 150,5cm
Minsta längd: 25,5cm
Längd ihopfälld: 37,5cm
Enbensstativ längd: 157cm
Vikt: 1570g
Material: 8 lager kolfiber
Max belastning: 15kg
Modell: NT-6265CK
Märke: Nest 

Praktisk fodrad tygväska med axelrem medföljer.

Passar stativet min kamera?
Stativet har 1/4" gänga vilket är standard på digitala systemkameror, kompaktkameror samt videokameror till ex. Canon, Nikon, Sony, Pentax med flera.

Tipsa

Egenskaper

Material
Kolfiber
Max belastning
15 kg
Max. höjd stativ
150-159cm
Stativhuvud
Kulled
Varumärke
Nest
Vikt stativ/kulled
1.5 kg


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också