TTArtisan Tilt 50mm f/1.4 objektiv Fullformat för Canon EOS RF

39366 - TTArtisan

● Prisvärt tilt-objektiv, vilket gör det till ett bra alternativ för budgetmedvetna fotografer​.
● Tilt-funktionen ger fotografer möjlighet att kontrollera skärpedjupet oberoende av bländaren.
● Objektivet är helt manuellt och har en robust metallkonstruktion.

3189 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

TTArtisan Tilt 50mm f/1.4 objektiv fullformat för Canon EOS RF.

● Prisvärdhet och värde: TTArtisan Tilt 50mm f/1.4 objektivet erbjuder tilt-funktionalitet till en lägre kostnad för liknande objektiv från andra märken.Detta gör det till ett mycket attraktivt alternativ för fotografer som vill experimentera med tilt-effekter utan en betydande ekonomisk investering​.
● Kreativ kontroll: Tilt-funktionen på detta objektiv gör det möjligt för fotografer att kontrollera skärpedjupet oberoende av bländaren. Denna funktion är fördelaktig för att skapa unika visuella effekter, såsom miniatyreffekten, och för att uppnå skarp fokus på specifika delar av bilden medan andra delar blir suddiga.
● Byggkvalitet och manuell kontroll: Objektivet är helt manuellt och har en högkvalitativ konstruktion i metall. Det har en mjuk, klicklös bländarring, vilket är särskilt fördelaktigt för videoproduktion, eftersom det möjliggör sömlösa bländarjusteringar utan märkbara klick. De manuella fokus- och bländarringarna är också räfflade, vilket gör dem kompatibla med olika följefokusriggar.

Med avancerad fokuskontroll tillgänglig för alla, är TTArtisan Tilt 50mm f/1.4 objektivet ett annars konventionellt, normalt objektiv för fullformats Canon EOS R-fäste kameror. Det ger dig kraften att kontrollera fokusplanets vinkel upp till 8° och kan roteras upp till 90° för att tillämpa effekten i vilken riktning som helst. Det stoltserar med en ljusstark f/1.4 maximal bländaröppning, som möjliggör prestanda i utmanande ljusförhållanden samt tillhandahåller skärpedjup för att mer effektivt isolera motivet.  En optisk design bestående av sju element i sex grupper inkluderar två element med högt brytningsindex, avsedda att förbättra kromatiska och geometriska aberrationer.

Perspektivkontroll-objektiv också kallat "tilt-objektiv"
Ett perspektivkontroll-objektiv som erbjuder upp till 8° lutningsvinkel, ger dig friheten att justera fokusplanets vinkel för att matcha ditt motiv, samt för att skapa ett brett utbud av unika visuella effekter. Designat för fullformats kameror, kan TTArtisan 50mm f1.4 även användas på APS-C-kameror där det tillhandahåller en 75mm motsvarande brännvidd.

Tilt-funktion
Denna funktion ändrar objektivets fokalplan. Med andra ord, i stället för att allting i en viss avstånd från kameran är i fokus, tillåter tilt-funktionen en del av bilden att vara i skarp fokus medan resten är suddig. Detta kan ge ett "miniatyreffekt", där stora objekt som byggnader eller landskap ser ut som små modeller.

Videospecifik optimering
Fokusringen och bländarringen har designats för att passa flertalet följefokusriggar, en standardpraxis i de flesta cine-objektiv. Med en 50mm brännvidd kan detta objektiv användas som en standardoptik när lutningsmekanismen inte behövs. Ljusstark f/1.4 maximal bländaröppning, skapar ett smalt skärpedjup idealiskt för att separera motivet från bakgrunden i porträtt när tilt-mekanismen inte används. En 7-element, 6-grupps optisk design inkluderar element med högt brytningsindex för att bekämpa geometrisk distorsion och sfäriska aberrationer för förbättrad skärpa och korrekt återgivning. Den 12-bladiga bländaren bidrar till en behaglig bokeh-kvalitet.

I paketet ingår:
1x Objektiv.
1x Objektivlock.
1x Bakre objektivlock.
1x Manual engelsk.


Specifikationer för 50mm f/1.4 objektiv fullformat:
Passar: Canon EOS RF kamerahus
Sensorstorlek: Fullformat
Zoom: Fast objektiv
Brännvidd: 50mm
Tilt: +- 8  °
Konstruktion: 7 element i 6 grupper
Membranblad: 12 st
Närgräns: 50cm
Bildvinkel: 48°
Bildstabilisering: Nej
Fokustyp: Manuell fokus
Längd: 68mm
Filterstorlek objektiv: 62mm
Diameter: 72mm
Vikt: 452 gram
Modellnummer: T-5014-B-RF
Varumärke: TTArtisans

Sammanfattning
Så när du använder ett perspektivkontroll-objektiv, har du mycket mer kontroll över hur bilden ser ut, vilket kan vara mycket värdefullt i vissa typer av fotografering, såsom arkitekturfotografering, landskapsfotografering, produktfotografering och vissa former av konstnärlig fotografering.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också