Ulanzi magnetiskt snabbkopplingssystem för actionkameror

37865 - Ulanzi
149 kr
I lager (10 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Ulanzi magnetiskt snabbkopplingssystem för actionkameror är designat för att du enkelt ska kunna flytta din actionkamera mellan två stödtillbehör (säljs separat). Ett av stödtillbehören måste ha en 1/4-tums monteringsskruv, till exempel ett ministativ. Det andra måste ha ett 3-stifts actionkamerafäste, till exempel ett handtag för actionkameror. Växla din kamera mellan dessa två stöd kommer att vara så enkelt som ett par vändningar.

Detta snabbkopplingssystem innehåller två huvudkomponenter och en tredje som växlar mellan dessa två.

Den första är en 2-stifts bas, med ett 2-stiftsfäste på botten. Via 2-stiftsfästet är det designat för att fästas på ett kompatibelt handtag eller annat stöd.

Den andra är en 1/4-tums hongänga, som erbjuder ett 1/4-tum gängat hål på bottensidan. Den här adaptern kan fästas på ministativ och olika andra stöd som har en matchande 1/4-tum skruv. Båda dessa komponenter har ett uttag på toppen som stöder en vridsko. Inuti uttaget finns en stark magnet.

Den tredje delen är ett vridskofäste. Denna tredje komponent har en 3-stift på toppen för att hålla din kamera, och undersidan har den matchande twist-skon för att fästa/växla mellan de andra två komponenterna, och vridskon har även en magnet.

Placera helt enkelt vridskofästet (med din kamera monterad på toppen av det) i vridfästet på antingen 2-stiftsbasen eller 1/4-tums basen och vridlås den med ett halvt varv. När du väl har placerat vridskofästet bredvid uttaget fästs det magnetiskt i uttaget, och sedan är det bara att vridlåsa det. En skruv medföljer också för att fästa din kamera i 3-stiftsfästet på den tredje bit.

Med detta kompakta tillbehör installerat kan du enkelt flytta din kamera mellan två stöd.

 

Specifikationer för snabbkopplingssystem för actionkameror:
Kompatibel med
DJI: Pocket 2 , Osmo Action , Osmo Pocket Gimbal
Gopro: Hero10 Black , Hero9 Black , MAX , Hero8 Black , Hero7 White , Hero7 Silver , Hero7 Black , NEW Hero , Fusion , Hero6 Black , Hero5 Black , Hero5 Session , Hero Session , Hero4 Session Hero4 , Hero3+ , Hero 3+ , Hero
Vikt: 55 gram
Material: ABS
Ingår: 
- Adapter: 2.2x3cm
- Skruv: 2.2x5,5cm
- Bas: 3x3cm,
- 1/4 bas: 1.8x3cm
Modellnummer: GP-4
Varumärke: Ulanzi

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också