Ulanzi TT09 Arca Videostativ 142cm av kolfiber resestativ

39818 - Ulanzi

● Lätt och bärbar: Kolfiberkonstruktionen gör stativet lätt och enkelt att transportera.
● Starkt och hållbart: Tack vare tiolagers kolfiber är det robust och motståndskraftigt mot skador.
● Mångsidigt: Funktioner som omvändbar mittpelare och justerbara ben ger flexibilitet i olika fotograferingssituationer.

3799 kr
I lager (3 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Ulanzi TT09 Arca Videostativ 142cm av kolfiber.

Ulanzi TT09 VideoGo kolfiberresestativ är en enastående lösning för resande som söker snabb uppställning, proffsnivås stabilitet och exceptionell kompakthet.

 Lättviktighet och bärbarhet: Tack vare dess konstruktion i kolfiber, är stativet betydligt lättare än traditionella modeller, vilket underlättar transport och hantering, särskilt vid resor
● Hög Styrka och hållbarhet: Kolfiberns tiolagersstruktur ger stativet en överlägsen styrka och motståndskraft mot böjning och brott jämfört med stativ gjorda av andra material som aluminium.
● Flexibel och mångsidig användning: Stativet erbjuder avancerade funktioner såsom en omvändbar mittpelare för låga vinklar, justerbara benvinklar och en integrerad tiltfunktion.

Panoramafunktion 
Stativhuvudet är utrustat med en flexibel kulled, som möjliggör smidig och mjuk framåt- och bakåtriktad vinkling. Kulleden har separata låsfunktioner för både kulleden och panoramaindexeringen. Detta designval underlättar för fotografen att utföra jämn rotation kring en horisontell axel. Genom denna funktion kan flera bilder enkelt tas i olika vinklar och sammansättas till en sömlös panoramabild, vilket ger en bredare och mer omfattande vy av det fotograferade motivet.

Tiltfunktionen
Stativets huvud är utformat med en avancerad tiltfunktion, som tillåter vinkling från -55° till +60°. Denna funktion ger fotografen finjusterad kontroll över kamerans vinkel, vilket är avgörande för att uppnå den perfekta kompositionen i en bild. På huvudet sitter även en snabbplatta utrustad med Arca Swiss , vilket förenklar och säkrar fästningen av kameran. Dessutom är stativet försedd med ett inbyggt vattenpass, vilket ger en omedelbar visuell indikation om kameran är nivåerad. Detta är särskilt användbart för att undvika sneda horisonter och sparar därmed tid i efterbearbetningen, då behovet av att justera bilder i bildredigeringsprogram minskar.

Justering av stativben
Stativets ben är utformade för enkel justering: de utsträcks genom att snabbt lossa låsmekanismerna. När det är dags att fälla ihop stativet för transport, öppnar man helt enkelt låsreglagen och drar benen uppåt till dess ursprungliga kompakta storlek. För ytterligare stabilitet är stativet utrustat med en praktisk metallkrok vid basen, där man kan hänga en kameraväska eller annan vikt för att förbättra balansen. Benen erbjuder även mångsidig positionering, med möjlighet att vinkla dem i tre distinkta lägen – 20°, 55°, och 81°. Denna flexibilitet gör det möjligt att anpassa stativet till en rad olika terränger och fotograferingsscenarion.

Mittpelare
Stativets innovativa design inkluderar en omvändbar mittpelare. Denna unika egenskap gör att mittpelaren kan vändas och positioneras så att kameran når ner till den allra lägsta möjliga marknivån. Detta är särskilt fördelaktigt för makrofotografering och andra situationer där det krävs närbilder från en låg vinkel. Denna funktion utökar stativets mångsidighet och möjliggör kreativa perspektiv som kan vara svåra att uppnå med traditionella stativ.

Kolfiber i 10 lager
Stativet är konstruerat med tiolagers kolfiber, en materialval som erbjuder enastående styvhet och styrka. Denna avancerade kolfiberstruktur gör stativet betydligt mer motståndskraftigt mot böjning och brott jämfört med traditionella aluminiumstativ. Kolfibrets unika egenskaper ger även en låg vikt relativt dess höga maximala belastningskapacitet. Denna kombination av lättviktighet och robusthet gör det till ett idealiskt val för resande fotografer; det är lätt att bära med sig samtidigt som det klarar av att bära tung utrustning. Detta gör kolfiberstativet till en optimal lösning för de som behöver pålitlighet och prestanda i en lätt och bärbar form.

Vad ingår i paketet?
1x Ulanzi Videostativ.
1x Kulled Arca.
1x Kameraväska.
3x Fotspikar.
1x Manual (engelsk).
Insexnyklar (gömda i handtaget.

 

Specifikationer för kamerastativ:
Maxlängd: 142cm
Lägsta längd: 14cm
Förvaringslängd: 45cm
Benvinkel: 20°, 55°, 75°
Vikt: 1.5 kg 
Material: Kolfiber, aluminiumlegering
Maxvikt stativ: 20kg
Antal bensektioner: 5 stycken
Bendiameter: 26/22/18/15/12mm
Modellnummer: TT09 
Varumärke: Ulanzi

Engelsk beteckning: Ulanzi Arca Travel Videogo Tripod 

Tipsa

Egenskaper

Material
Aluminium
Material
Kolfiber
Max belastning
20 kg
Max. höjd stativ
140-149cm
Stativhuvud
Videohuvud
Varumärke
Ulanzi
Vikt stativ/kulled
1.5 kg


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också