5.0 1

Ulanzi Zero-Y Kamerastativ 156cm av kolfiber

38902 - Ulanzi
(1 recensioner)
3999 kr
I lager (2 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Ulanzi Zero-Y kamerastativ 156cm av kolfiber med Coman kulled, resestativ med låg vikt.

● Lätt och stabilt stativ som enbart väger 1.1 kg och klarar en maxbelastning av 18kg.
● Resestativ som är lätt att ta med tack vare den låga vikten.
● Perfekt till makrofotgrafering då lägsta höjd är 15cm.


Panorama 
Stativhuvudet består av en flexibel kulled som går att vinkla framåt och bakåt i mjuka rörelser. Kulleden har separat låsning för kula och panoramaindexering. Det gör det möjligt för kameran att rotera runt en horisontal axel, så att man kan ta flera bilder som tillsammans bildar en panoramabild. 

Tilt
Huvudet kan dessutom vinklas i max 20 ° i en så kallad tilt-funktion. Tack vare tilt-funktioen så kam  justera kamerans vinkel, vilket kan vara viktigt när man vill få en perfekt vy. På huvudet finns en snabbplatta som skruvas fast. Den är kompatibel med Arca Swiss Dowetail-spår  vilket gör att snabbplattor med Arca Swiss kan användas på kulleden. Ett vattenpass finns som gör det enkelt att se om kameran står rakt och kan spara tid då du t.ex slipper räta ut horisonter i ett bildbehandlingsprogram. 


Justerbara ben
Benen dras ut genom att knäppa upp låsen av metall, vilket är enkelt. För att montera ner stativet till sin ursprungliga form så att det får plats i väskan trycker du på låssystemets reglage uppe vid benens fäste samtidigt som man drar benet uppåt. Undertill har stativet en metallkrok som man kan hänga på sin kameraväska eller något annat för att få extra stabilitet. Benen kan vinklas i i tre lägen 20°,  55° och 75°. Kamerastativet flexibla gör att man kan fotografera mycket lågt då stativets lägsta höjd är 15cm som man få om vinklar benen till 75°.

Mittpelare
Mittpelaren kan dessutom vändas till fel håll och vinklas så kameran kommer till lägsta möjliga marknivå. Detta är användbart vid bland annat makrofotografering. 

Kolfiber i 10 lager
Kolfiber har en hög styvhet och styrka, dessutom så är kolfiberstativ mer resistenta mot böjning och brott än stativ av till exempel aluminiumstativ. Kolfiber har en låg vikt i förhållande till maxbelastningen. Det gör den optimalt som ett resestativ tack vare att den är lätt att bära men ändå  klarar av en hög vikt.

Vad ingår i paketet?
1x Kamerastativ Zero-Y.
1x Kulled Coman.
1x Kameraväska.
3x Stålspikar.
1x Manual (engelsk)
 

Specifikationer för kamerastativ:
Maxlängd: 156cm
Lägsta längd: 15cm
Förvaringslängd: 42cm
Benvinkel: 20°, 55°, 75°
Vikt: 1.1 kg 
Material: Kolfiber, aluminiumlegering
Maxvikt stativ: 18kg
Antal bensektioner: 5 stycken
Modellnummer: ZERO-Y SKU.3028
Varumärke: Ulanzi, Coman


Tipsa

Egenskaper

Material
Aluminium
Material
Kolfiber
Max. höjd stativ
150-159cm
Stativhuvud
Kulled
Stativhuvud
Tiltplatta/kulled
Varumärke
Ulanzi


0
0

Recensioner

Jan-Eric Wilhelmsen

Är mycket nöjd med kvalitet i förhållande till pris. Finns andra fabrikat för både dubbelt och ännu högre priser, men varför betala för mycket?

2024-03-17

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också