- 33%
 Vinylbakgrund 1.5x2.1m - Trägolv & Rosa rosor

Vinylbakgrund 1.5x2.1m - Trägolv & Rosa rosor

28397 -
399 kr
Ordinarie 599 kr , du sparar 200 kr, (33%)
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

OBS! Sänkt pris på grund av att vinylbakgrunden levereras vikt och ihoprullad i en rulle, vilket medför att bakgrunden kan vara skrynklig och behöver strykas före användning.

Vinylbakgrund med trägolv och rosa rosor 1.5x2.1m!

Bakgrunden kan användas till både porträtt-, barn- och produktfotografering m.m. Tack vare vinylmaterialet kan du försiktigt torka av smuts och dylikt från bakgrunden efter fotograferingen. Rulla sedan ihop den och förvara den smidigt ihoprullad. Vinyl är ett mer slitstarkt material än exempelvis papper och har därför längre livslängd.

Bakgrunden är ickereflekterande tunn vinyl och används främst i fotostudion. Den fästes då ofta med hjälp av klämmor eller ett bakgrundsstativ. Är bakgrunden skrynklig kan den strykas försiktigt med skyddstextil (exempelvis lakan/handduk) i mellan strykjärnet och bakgrunden. Stryker du rakt på bakgrunden kan du riskera att bränna den.

Att tänka på vid ljussättning av vinylbakgrund:
Vinyl är ett mjukare material än exempelvis papper och för att minimera eventuella ojämnheter så som veck osv rekommenderas direkt ljussättning av bakgrunden. Detta ska givetvis anpassas efter situation och förutsättning men kan vara ett användbart tips om du har det svårt att få till en jämn bakgrund.

Specifikationer för vinylbakgrund:
Färg: Multifärgad 
Motiv: Trägolv & Rosa rosor
Mått: ca 150x210cm
Material: Matt tunn vinyl
Vikt: 500g 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också