Vinylbakgrund 1.5x3m - Bokeh Röd & Gul
1.0 1

Vinylbakgrund 1.5x3m - Bokeh Röd & Gul

30208 -
(1 recensioner)
699 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Vinylbakgrund med bokeh i rött och gult 1.5x3m!

Bakgrunden kan användas till både porträtt-, barn- och produktfotografering m.m. Tack vare vinylmaterialet kan du försiktigt torka av smuts och dylikt från bakgrunden efter fotograferingen. Rulla sedan ihop den och förvara den smidigt ihoprullad. Vinyl är ett mer slitstarkt material än exempelvis papper och har därför längre livslängd.

Bakgrunden är ickereflekterande tunn vinyl och används främst i fotostudion. Den fästes då ofta med hjälp av klämmor eller ett bakgrundsstativ. Är bakgrunden skrynklig kan den strykas försiktigt med skyddstextil (exempelvis lakan/handduk) i mellan strykjärnet och bakgrunden. Stryker du rakt på bakgrunden kan du riskera att bränna den.

Att tänka på vid ljussättning av vinylbakgrund:
Vinyl är ett mjukare material än exempelvis papper och för att minimera eventuella ojämnheter så som veck osv rekommenderas direkt ljussättning av bakgrunden. Detta ska givetvis anpassas efter situation och förutsättning men kan vara ett användbart tips om du har det svårt att få till en jämn bakgrund.

Specifikationer för vinylbakgrund:
Färg: Röd & Gul
Motiv: Bokeh
Mått: ca 150x300cm
Material: Matt tunn vinyl
Vikt: 500g 

Levereras ihopvikt i en enkel plastförpackning, vilket medför att skrynkor kan förekomma.

Tipsa

0
0

Recensioner

Stefanie Andersson

Om jag kunde ge 0 stjärnor så skulle jag göra det. Urusel kvalité. Trycket är extremt dåligt och randigt. Själva materialet är sladdrigt och det tog flera dagar och åtskilliga timmar med hårtork, strykjärn och steamer att få ut vecken. I vecken hade dessutom färgen släppt fläckvis. Inte värt priset!

2018-01-18

Skriv en recension om produkten

Betyg: