5.0 1

Weifeng WT-3520 Kamerastativ 140cm med videohuvud

38436 - Weifeng
(1 recensioner)

● Prisvärt kamerastativ 140cm med videohuvud som klarar 3kg!
● Passar såväl stillbild som rörlig bild tack vare det flexibla stativhuvudet.
● Justera enkelt höjden efter dina önskemål.

289 kr
Ordinarie 369 kr , du sparar 80 kr, (22%)
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Weifeng WT-3520 kamerastativ 150m med videohuvud med maxbelastning 3kg.


● 
Få din kamera stilla och stabil med detta portabla och lättviktiga stativ!
● Mjuka rörelser vid filminspelning med hjälp av stativhuvudet och dess långa arm så att du kan få professionella videosessioner.
● Tack vare benens spärrhakar så kan du enkelt justera höjden efter ditt aktuella motiv. 

Det här är ett enkelt men stabilt trebensstativ tillverkat i aluminium och ABS. Det engelska namnet för trebensstativ är tripod. Precis som namnet antyder så har ett trebensstativ tre stycken ben. Detta ger ett bra stöd och gör kameran stabil eftersom stativet har kontakt med tre punkter mot marken. Det här stativet har även ett trevägshuvud med inbyggt vattenpass vilket gör att du enkelt kan vrida på kameran till önskad vinkel och ändå veta att bilden blir rak. Trevägshuvudet manövreras med en spak vilket möjliggör mjuka rörelser som är särskilt viktigt vid videoinspelning.

Portabel tack vare sin låga vikt
Det här kamerastativet har en låg vikt på endast 1 kg vilket gör det lätt att bära med sig dit du behöver det. Med stativet medföljer även en väska där du kan förvara det eller transportera det dit du behöver det. Trots sin låga vikt klarar det dock en maxbelastning på 3kg vilket gör att det klarar de vanligaste kameror och objektiv.

Möjlighet till extra stabilitet
Stativet är utrustat med en krok längst ner på mittpelaren där du kan fästa exempelvis en sandsäck, ryggsäck eller vad som nu finns till hands för att öka stabiliteten genom att göra stativet tillfälligt tyngre. Detta kan vara användbart under blåsiga förhållanden eller osäkert underlag. Stativet har även gummiförsedda fötter som minskar risken att stativet glider på hala underlag. Dessutom har fötterna inbyggda spikfötter som enkelt kan skruvas fram när du behöver bättre grepp som exempelvis på is eller liknande underlag. 

Flexibel höjd
Benen har tre sektioner som justerar höjden på stativet vilket gör att stativet passar för många olika typer av fotograferingar eftersom du enkelt justerar höjden efter aktuellt motiv själv. De inbyggda spärrhakarna som finns på varje ben gör det således möjligt att anpassa höjden själv. Stativhuvudet kan även höjas ytterligare med hjälp av en låsbar vev. 

Många användningsområden
Ett kamerastativ är användbart vid långa slutartider där kameran måste stå helt stilla för att uppnå en skarp bild vilket gör att kamerastativet i synnerhet används av många landskapsfotografer eftersom exempelvis det silkeslena vattnet som ofta ses på landskapsbilder kräver just långa slutartider. Kamerastativ är dock även användbart om du själv ska vara med på bilden eller om du behöver rigga upp kameran på en plats men trycka av från en annan. 


Vad ingår i paketet?
1x Kamerastativ med videohuvud.
1x Snabbplatta.
1x Tygväska.


Specifikationer för Weifeng WT-3520 kamerastativ:
Passar: Kamera med 1/4-tums gänga
Max längd: 150cm
Minsta längd: 62cm
Ihopfälld längd: 57cm
Vikt: 1kg
Max belastning: 3kg
Material: Aluminiumlegering, ABS
Modellnummer: WT-3520
Varumärke: Weifeng

Praktisk tygväska medföljer stativet. 


Passar stativet min kamera?

Stativet har 1/4" gänga vilket är standard på digitala systemkameror, kompaktkameror samt videokameror till ex. Canon, Nikon, Sony, Pentax med flera.

 

Tipsa

Egenskaper

Material
Alumium
Material
ABS
Max belastning
3 kg
Max. höjd stativ
140-149cm
Stativhuvud
Videohuvud
Varumärke
Weifeng
Vikt stativ/kulled
1.0 kg


0
0

Recensioner

Johnny Hansson

Bra!

2024-01-08

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också