YELANGU YLG0119A 60cm Slider och L4X Autodolly för filminspelning

37218 - YELANGU
1699 kr
Ordinarie 1999 kr , du sparar 300 kr, (15%)
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

YELANGU YLG0119A Slider 60cm och L4X Autodolly i ett färdigt paket.

YELANGU YLG0119A
Slidern ger skakfri stabilitet och stöd för kameror under fotografering/filmning. Den kan användas på ett stativ eller på en plan yta med medföljande justerbara ben med gummifötter. Det finns många monteringsalternativ då 1/4-tums & 3/8-tums skruvhål finns i båda ändar och i mitten på slidern. Det ingår ben som kan lyfta upp slidern 2 tum ovan mark. Skjutreglaget kan vinklas för att få raka horisontella skott eller du kan luta den på ett stativ, placera det vertikalt på ett stativ, använda det som en kran på ett stativ eller till och med fästa det på två stativ. Slidern är avsedd att användas med L4X Autodolly.

YELANGU L4X Autodolly
Autodolly är en kompakt lösning för smidig videofilmning med tre hjul, designad för att vara kompatibel med en mängd olika kameror inklusive DSLR, spegellösa modeller, GoPro och smartphones, även om en hållare för dessa inte ingår. Den klarar av en maxlast på upp till 3 kg. Denna autodolly kan skryta med en justerbar kameravinkel så att du kan få den perfekta vyn för dina videor. Dess fällbara natur gör den lätt att förvara och ta med sig på fältet. Trots sin lilla storlek kan den bära utrustning upp till 3 kg.

Hjulen på enheten kan justeras 180 grader vilket möjliggör både cirkulära banor och raka linjer, samt möjlighet till höjdfotografering när den används med ett kulhuvud. Genom att justera skruven i mitten kan du ändra hjulramarnas motsatta positioner. För att justera hjulens spänning finns en sexkantsnyckel till hjälp.

Den är utrustad med en skruvgänga som passar både 1/4-tum och 3/8-tum, vilket gör den anpassningsbar för olika kamerafästen. Med en hastighet på 2,5 cm per sekund och en imponerande driftstid på upp till 9 timmar, är denna autodolly både snabb och uthållig. Den stöds också av en fjärrkontroll som fungerar på upp till sex meters avstånd och erbjuder en treväxlad hastighetsjustering för fullständig kontroll över dina tagningar. 

Det inbyggda batteriet på 1800 mAh är uppladdningsbart och erbjuder upp till 6 timmars användning. En USB-laddningsport och kabel ingår för laddning. Enhetens ljusindikatorer ger information om laddningsstatus (rött för laddning, grönt när fulladdad), batterikapacitet (tre blinkande indikatorer indikerar låg kraft) och vald hastighet (kontinuerligt tända indikatorer visar aktuell hastighet). Autodollyn kan användas separat eller på YLG0119A Slider.

 

I paketet ingår:
1x YELANGU L4X Autodolly. 
1x YELANGU YLG0119A 60cm Slider aluminium. 
1x Fjärrkontroll.
1x Manual.
1x Laddkabel. 


Specifikationer:
Passar:
- Kameror med 1/4-tums eller 3/8-tums gänga
- Stativ
Maxlast: 3kg
Material: Metall
Längd: 61cm
Vikt 1870g
Varumärke: YELANGU

Filmen visar YELANGU L4X Autodolly kan användas.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också