7Artisans 85mm T2.0 Fullformat Cinema Objektiv för Sony E

39012 - 7Artisans
5999 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

7artisans 85mm T2.0 Spectrum Cinema objektiv för Sony E.

    • Ett objektiv tillverkat för dig som filmar och skapar video.
    • Skarpt, robust och samtidigt otroligt snabbt objektiv så att du kan skapa ditt perfekta videoflöde.
    • Den maximala bländaren på T2.0 ger dig en mjuk bakgrundsoskärpa som isolerar ditt motiv på ett vackert sätt.


Det här är ett mångsidigt objektiv som kännetecknas av maximal T2.0 bländare och manuella inställningar. Objektivet med en hög kontroll över skärpedjupet för att isolera motivet och använda selektiva fokuseringstekniker. Med en närgräns på endast 79 cm kan du filma motiv på närmare avstånd vilket gör att det passar utmärkt för flera olika områden inom videoindustrin. 

Avklickad bländarring för filminspelning
Bländarringen är avklickad vilket innebär att den roteras mjukt och tyst så att objektivet inte ger oönskade ljud vid filminspelningar. Det innebär att den inte har några fasta bländarsteg utan kan justeras kontinuerligt. Detta är en önskad funktion för filmmakare som ofta behöver justera bländaren under inspelningen för att få rätt exponering och djupskärpa. Genom att ha en avklickad bländarring kan man göra mjuka och smidiga övergångar i exponeringen och få mer kontroll över bilden.

270° Focus Throw
Objektivet har en steglös 270° focus throw vilket betyder att du kan få en oerhört exakt fokusering. Den här siffran representerar nämligen antalet rotationer som är möjliga mellan den minsta närgränsen och den längsta (infinity). Manuella objektiv tenderar att ha fler fokuseringsmöjligheter än objektiv med autofokus. Detta är dessutom ett cinema-objektiv (tillverkat för video) där långa focus throw är vanligt för att få en så precis fokus som möjligt och det här objektivet är inget undantag.


Spectrum Cinema series
Storleken på objektiven, både längd och diameter, i Spectrum-serien är nästan samma. Samtidigt sitter bländar- och fokusringen på nästintill samma ställen. Anledningen till att objektiven i denna serien är så snarlika beror på att man vill åstadkomma en enkelhet där varken objektiv eller tillbehör ska behöva ställas om eller åtminstone kräva minimala justeringar när man byter mellan dem. Till exempel så behöver i regel kamerastabilisatorn inte kalibreras om eller så krävs endast små korrigeringar när du byter mellan objektiv i Spectrum-serien. 

Cinema industristandard 0.8 MOD fokus och iris växlar kompatibla med följ fokus och iris kontroller

Vad betyder "T" i 85mm T2.0 Spectrum Cinema?
"T" är en optisk prestanda-indikator som mäter objektivets effektiva ljusgenomsläpplighet. T-värdet inkluderar förluster i objektivets optiska system, vilket gör det till en mer användbar indikator för filmmakare som behöver justera exponeringen för att matcha olika scener oavsett objektivets optiska egenskaper. Med en T-värde på T2.0 ger 7artisans 85mm T2.0 Spectrum Cinema objektiv en effektiv ljusgenomsläpplighet som är lämplig för filminspelning i situationer med mindre ljus. Detta innebär att du kan få fantastiska resultat även i svagt ljus, utan att behöva kompromissa med bildkvaliteten. Dessutom kan du med T2.0 skapa en mjuk och vacker bokeh, som ger dina filmer en professionell look.


Manuellt objektiv
Eftersom objektivet är manuellt kräver det att du behärskar de manuella inställningarna slutartid, bländare och ISO men du får också full kontroll över din videoproduktion. Med det här objektivet slipper du även långsam autofokus eftersom du måste ställa in fokus själv. Med andra ord kan du få en mer precis fokusering och därmed en skarpare bild. Objektivet är också försett med ett 13-bladigt membran som ger dina bilder en mjuk bokeh. 


I paketet ingår:

1x Objektiv.
1x Objektivlock.
1x Bakre objektivlock.
1x Manual engelsk.


Specifikationer för 7artisans 85mm T2.0 Spectrum Cinema objektiv:
Passar: Sony E kamerahus till ex. FX3, A7S, A7S2, A7S3, A7M3, A7M4, A1, A7, A9A9II, A7R, A7R2, A7R3, A7R4, A7RIV, A7C, A6400, ZVE-10
Sensorstorlek: Full format
Zoom: Fast objektiv
Brännvidd: 85mm
Max bländare: T2.0
Minsta bländare: T16
Konstruktion: 9 element i 8 grupper
Membranblad: 10st
Närgräns: 79cm
Bildvinkel: 28.4°
Bildstabilisering: Nej
Autofokus: Nej
Material: Metall
Längd: 90mm
Filterstorlek objektiv: 82mm
Diameter: 90mm
Vikt: 832 gram
Modellnummer: C601B
Serie: Spectrum Cinema
Varumärke: 7artisans

Sammanfattning
7artisans 85mm T2.0 Spectrum Cinema objektiv är ett utmärkt val för filmskapare som söker hög prestanda och professionella funktioner. Med sin optiska design med nio linser i åtta grupper, inklusive en ED-lins (Extra Low Dispersion) och en asfärisk lins, ger detta cineobjektiv enastående bildkvalitet och minskar aberrationer. T2.0 bländaren ger en jämn och mjuk bokeh, vilket gör det möjligt att arbeta med ett litet skärpedjup och skapa en professionell look för dina filmer.


Tipsa

Egenskaper

Kamerafattning
Sony E
Varumärke
7Artisans
Bländare
T2.0
Brännvidd
85mm


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också