5.0 1

JJC Motljusskydd med filterlucka för Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD (A011

30265 - JJC
(1 recensioner)
249 kr
I lager (2 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Motljusskydd med filterlucka för Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD som monteras med hjälp av en bajonettfattning på objektivet. Motljusskyddet går att vända bak och fram på objektivet för att ta mindre plats i kameraväskan.

Motljusskyddet är utrustat med en så kallad filterlucka som gör att du kan justera filterfunktionen även med motljusskyddet på.

Fördelen med bajonettfattning är att det går snabbt att montera av och på ditt motljusskydd. Motljusskydd med bajonettfattning är också anpassade efter ett eller ett par likvärdiga objektiv. Detta är bra då det inte är lämpligt att använda samma motljusskydd för vidvinkelobjektiv och teleobjektiv då motljusskyddet kan synas i bild på ett vidvinkelobjektiv och är det för litet uppfyller det ej sin funktion på ett teleobjektiv. 

Motljusskyddet skyddar objektivet mot infallande ljus och mot lättare stötar. Det fungerar ungefär som en keps. Utan motljusskydd riskerar man att få sämre kontraster och fula reflexer i form av linsöverstrålning på sin bild då "ströljus" kan träffa objektivets frontlins.


Specifikationer för motljusskyddet med filterlucka:
Passar: Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD
Fäste: Bajonettfattning
Färg: Svart
Material: ABS
Vändbart: Ja
Filterlucka: Ja
Ersätter:  Tamron HA011 (A011)
Modell: LH-HA011
Märke: JJC 

Tipsa

0
0

Recensioner

Richard Ohlin

Sitter hur bra som helst. Inga större fel alls.

2018-07-31

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också