Motljusskydd för Nikkor ED 18-55mm (HB-33)

12470-00 - JJC

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Motljusskydd för Nikon som monteras med hjälp av en bajonettfattning på objektivet. Motljusskyddet går att vända bak och fram på objektivet för att ta mindre plats i kameraväskan.

Fördelen med bajonettfattning är att det går snabbt att montera av och på ditt motljusskydd. Motljusskydd med bajonettfattning är också anpassade efter ett eller ett par likvärdiga objektiv. Detta är bra då det inte är lämpligt att använda samma motljusskydd för vidvinkelobjektiv och teleobjektiv då motljusskyddet kan synas i bild på ett vidvinkelobjektiv och är det för litet uppfyller det ej sin funktion på ett teleobjektiv. 

Motljusskyddet skyddar objektivet mot infallande ljus och mot lättare stötar. Det fungerar ungefär som en keps. Utan motljusskydd riskerar man att få sämre kontraster och fula reflexer i form av linsöverstrålning på sin bild då "ströljus" kan träffa objektivets frontlins.

Specifikationer:
Passar:
- Nikkor ED 18-55mm F3.5-5.6 IF
- Nikkor ED 18-55mm F3.5-5.6 IF II
Fäste: Bajonettfattning
Färg: Svart
Material: Hårdplast
Vändbart: Ja
Kompatibel med: HB-33
Märke: JJC 


Specifikationer

Lens Hood for Nikkor Lens.
Model: LH-33.

One of the most important accessories for each lens you own. A lens hood provides multiple functions: it shades the lens from stray light, improving your contrast and image quality; in inclement weather, it can assist in keeping moisture or wind-blown debris off the lens; and it protects the front barrel from the inevitable impacts against walls, door frames, and other real-life obstacles.Replaces HB33/ HB-33 

Lens Hood for Nikon Lens,Suitable For:
Nikon AF-S DX Zoom Nikkor ED 18-55mm F3.5-5.6G IF Lens.
Nikon AF-S DX Zoom Nikkor ED 18-55mm F3.5-5.6G IF II Lens.
Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också