JJC Motljusskydd Svart för Olympus 12-50mm f/1:3.5-6.3 EZ (LH-J55C)
3.0 2

JJC Motljusskydd Svart för Olympus 12-50mm f/1:3.5-6.3 EZ (LH-J55C)

25285 - JJC
(2 recensioner)
169 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans fram till din dörr

Du har alltid 14 dagars ångerrätt

Beställ före 14:00 så skickar vi dina varor idag (gäller vardagar)

Motljusskydd för Olympus som monteras med hjälp av en bajonettfattning på objektivet. Motljusskyddet går att vända bak och fram på objektivet för att ta mindre plats i kameraväskan.

Fördelen med bajonettfattning är att det går snabbt att montera av och på ditt motljusskydd. Motljusskydd med bajonettfattning är också anpassade efter ett eller ett par likvärdiga objektiv. Detta är bra då det inte är lämpligt att använda samma motljusskydd för vidvinkelobjektiv och teleobjektiv då motljusskyddet kan synas i bild på ett vidvinkelobjektiv och är det för litet uppfyller det ej sin funktion på ett teleobjektiv. 

Motljusskyddet skyddar objektivet mot infallande ljus och mot lättare stötar. Det fungerar ungefär som en keps. Utan motljusskydd riskerar man att få sämre kontraster och fula reflexer i form av linsöverstrålning på sin bild då "ströljus" kan träffa objektivets frontlins.

Specifikationer:
Passar: Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-50mm 1:3.5-6.3 EZ 
Fäste: Bajonettfattning
Färg: Svart
Material: Plast
Vändbart: Ja
Kompatibel med: LH-55C
Märke: JJC 

Tipsa

0
0

Recensioner

Kjell-Åke Johansson

Helt okej Snabb leverans

2018-07-02
Cesar Oberdoerfer

Känns inte riktigt bra: det fastnar inte/låses inte riktigt, känns lite löst och att det ska lossna när som helst. Bättre när det är vänt inåt, då sitter det på plats vilket är ganska onödigt för då har jag ändå objektivet i väskan och behöver inte skyddet. Skyddet känns också ganska stort, vilket gör att objektivet blivit "tjock". Vet ej hur originalet ser ut Passformen är helt enkelt inte bra. Är inte nöjd med kvalitet.

2017-06-07

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också